Welkom in Zeeland

De aangename zilte zeelucht, het rustgevende geluid van aanrollende golven, de directe nabijheid van binnen- en uitvarende schepen en de magnifieke uitzichten over Walcheren.

Dit en meer vindt u in woonproject Kop Keersluis in Vlissingen. Misschien wel dé kans om uw diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: wonen aan de Zeeuwse kust.

Veelzijdig Vlissingen

Vlissingen is een gezellige stad, gelegen aan de monding van de Westerschelde. De omgeving wordt gewaardeerd om zijn gemoedelijkheid, weidse uitzichten en haar twee kilometer lange promenade.

In de zomer is het hier goed toeven. Men ontspant op de vele terrassen aan de boulevard, maakt lange wandelingen over het strand en door het open duinlandschap. Uiteraard trekt het (open) water ook nautische liefhebbers aan. Uw eigen boot kunt u aanmeren in één van de jachthavens die Vlissingen rijk is.

Wonen wordt beleven

In Vlissingen vindt u een ongekend ruim aanbod aan voorzieningen. Winkels, cafés met terrasjes, sportvelden en ga zo maar door. De talloze restaurants serveren het lekkerste wat de zee te bieden heeft.

En u bent overal dichtbij. Vanwege de idyllische ligging aan het water is het hier vanzelfsprekend heerlijk onstpannen met windsurfen, zeilen of kanoën. De rijke historie komt terug in de te bezoeken forten en bunkers en in musea het Zeeuws Maritiem muZEEum en Panorama Walcheren.

Loading...
  Rotterdam 129 km - 1 uur 30 min

  Breda 109 km - 1 uur 10 min
  Brugge 91 km - 1 uur 30 min

  Antwerpen 85 km - 1 uur 15 min

  Cadzand 70 km - 1 uur

  Domburg 17 km - 20 min

Uit en zo weer thuis

Vanuit Vlissingen is er een directe treinverbinding naar onder meer Middelburg, Rotterdam, Den Haag en zelfs Amsterdam. Per veerboot is de aan de overkant van het water gelegen Breskens te bereiken.

Pak de auto voor een bezoek aan andere plaatsen langs de Zeeuwse kust, zoals Domburg en Cadzand. Of net over de grens, zoals Knokke, Gent en Antwerpen. Perfect voor een dagje shoppen, heerlijk om naar uit te kijken.